RING OSS - 026-222 92 84

Sälja båt Gävle

RING OSS - 026-222 92 84

Köpa båt

Låt oss hjälpa er köpa och sälja båt i Gävle.

Drömmer du om livet på sjön? Vi förstår dig! Båtlivet är fantastiskt och med över 50 års erfarenhet av att köpa och sälja båt i Gävle så har vi hjälpt många kunder att köpa sin första båt. Att båtlivet lockar syns även tydligt i statistiken. Enligt en undersökning gjord 2019 funderade var femte svensk på att skaffa båt. En härlig siffra, tycker vi som båtälskare. Men sjön är gjord för att upplevas och för de som är sugna på att ta steget från nyfikenhet till ett faktiskt köp så finns vi här och hjälper dig att både köpa och sälja båt i Gävle.  

Är det äntligen dags att köpa, byta eller sälja båt i Gävle? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt båt för just dina äventyr! 

Köp båt i Gävle med en erfaren båtmäklare 

Oavsett om du ska köpa eller sälja båt i Gävle så arbetar vi som båtmäklare aktivt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär. Vi har en stor mängd kunder som väljer att sälja båt i Gävle med oss. Något som gör att den som är intresserad av att köpa båt i Gävle har ett stort utbud av båtar att välja mellan. 

En stor del av våra kunder vet på förhand vilken båttyp och märke de är ute efter men för en del, speciellt de som ska köpa sin första båt, är utbudet en djungel. Oavsett vilken nivå du ligger på – om du vet exakt vad du vill ha eller om du är osäker – så finns vi här och guidar våra kunder till just sin drömbåt, som uppfyller alla krav och behov man som köpare kan ha. De som väljer att köpa båt i Gävle med oss får dessutom hjälp att välja ut rätt utrustning och att hitta en båtplats.

För att du som köpare ska känna dig trygg i ditt köp erbjuder vi alltid en detaljerad visning samt provkörning av båten. Du får också en utförlig varudeklaration som vi tillsammans med den som ska sälja båt i Gävle upprättar. Allt för att du på förhand ska veta om eventuella fel och brister. I samarbete med försäkringsbolaget Svedea erbjuder vi även alla köpare ett års garanti på begagnade båtar. När det kommer till betalning så erbjuder vi förmånliga finansieringsalternativ via Swedbank eller Wasa Kredit. Så nästa gång du ska köpa eller sälja båt i Gävle – kontakta oss!

Köp eller sälja båt i Stockholm? Vi erbjuder 1 års garanti vid köp av begagnad båt.

Därför älskar så många livet på sjön

Det är enkelt att förstå varför många lockas av livet på sjön. Friheten att utforska sin omvärld och ge sig ut på nya äventyr. Vindpustarna på ansiktet och lugnet som infinner sig när man är mitt ute på sjön. Vackra vyer och alltid två steg från ett dopp i det varma vattnet. Båtälskare kan prata mycket om fördelarna med sjölivet och vi som båtmäklare får ofta vara med när de köper sin allra första båt. Går du i tankar om att köpa båt? Kontakta oss så hjälper vi dig att köpa och sälja båt i Gävle.

5 av de främsta anledningarna till att äga en båt, enligt nuvarande båtägare:

1. För avkoppling, 52%

2. För skojs skull, 41%

3. För fiskets skull, 40%

4. För kvalitetstid med familj/vänner, 39%

5. För vattenlek, 13%

Källa: YouGov