RING OSS - 026-222 92 84

Sälja båt Gävle

RING OSS - 026-222 92 84

Sälja båt

Med oss är det enkelt och tryggt att köpa och sälja båt i Gävle.

Är tiden kommen för att sälja båt i Gälve? Låt oss hjälpa dig få ut mest pengar för din begagnade båt! Med över 50 års erfarenhet av att sälja båt i Gävle och med ett stort kontaktnät på marknaden kan vi enkelt och smidigt sälja båt i Gävle till goda försäljningsresultat. Vi tar hand om allt från annonsering till finansiering för köparen, allt medan du tryggt kan luta dig tillbaka. 

Ska du sälja båt i Gävle? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper din båtaffär framåt. 

Från första kontakt till färdigt köp

Som erfarna båtmäklare i Gävle rår vi om hela försäljningsprocessen. När du kontaktar oss för att sälja båt i Gävle börjar vi med att gå igenom båten och göra en detaljerad varudeklaration. Vi lägger sedan ut en annons av båten på olika plattformar, så som sökbåt.se, Blocket och våra sociala medier. Vi sköter all kontakt med spekulanter och bjuder in till visningar av båten på vår välbesökta marina. Om intressenter vill provköra båten finns vi självklart på plats och hjälper till även med detta. Vi arbetar sju dagar i veckan med att besvara frågor och hålla en aktiv dialog med potentiella köpare. Allt medan du som ska sälja båt i Gävle kan lägga din tid på något roligare. När försäljningen närmar sitt slutskede hanterar vi all betalning samt erbjuder köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och löser eventuella försäkringsfrågor. Med oss är det enkelt, trygt och prisvärt att sälja båt i Gävle. 

Därför ska anlita oss när du vill sälja båt i Gävle

Att ta hjälp av en erfaren och kunnig båtmäklare när du ska sälja båt i Gävle har många fördelar. Förutom att vi tar hand om hela din försäljning och har aktiv kontakt med spekulanter så erbjuder vi även dig som säljare ett unikt reklamationsskydd. Skyddet täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen vid försäljning av din båt. Att anlita oss innebär också inga fasta kostnader eller dolda avgifter. Vår stora kännedom om båtmarknaden gör också att vi är experter på att värdera din båt och att nå höga försäljningsresultat. Vi gör det helt enkelt smidigt och prisvärt att sälja båt i Gävle!