RING OSS - 026-222 92 84

Sälja båt Gävle

RING OSS - 026-222 92 84

Om oss

Som båtförmedlare kan vi köpa och sälja båt i Gävle.

Karlbergskanalens Marina AB har sedan företagets start på 1968-talet arbetat med båtförmedling. På vår marina i centrala Stockholm har vi sålt över 4 000 båtar och varje dag hjälper vi kunder att köpa, byte och sälja båtar i Gävle. Med vår gedigna erfarenhet som båtmäklare hjälper dig som köpare att hitta din drömbåt samtidigt som vi bistår dig som ska sälja båt i Gävle att få det bästa priset för din begagnade båt. Vår goda kännedom på båtmarknaden och vårt stora utbud av båtar leder också till att vi kan nå imponerade försäljningsresultat. Våra tidigare kunder har varit mer än nöjda med vårt arbete och tack vare det förtroendet har vi kunnat fortsätta sälja båt i Gävle i över 50 år. Vi är dessutom medlem i Sweboat, båtbranschens riksförbund.

Vi är medlemmar i Sweboat, vilket gör det tryggt att köpa och sälja båt i Stockholm.

Kontakta oss så berättar vi hur vi hjälper dig att enkelt och tryggt köpa och sälja båt i Gävle.

Vi hjälper dig köpa och sälja båt i Gävle

Vi erbjuder helhetslösningar för alla våra kunder som ska sälja båt i Gävle. Genom detta sköter vi om allt från annonsering och första kontakt med spekulanter till färdigt köp med betalning och försäkringar. Tillsammans med dig som ska sälja båt i Gävle varudeklarerar vi din båt och kör sedan visningar och eventuella provkörningar på vår marina med potentiella köpare. För ökad trygghet får du som väljer att sälja båt i Gävle med oss ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen.

Intresserad av att köpa båt i Gävle? Vi hjälper dig hitta rätt båt och utrustning för just dina behov och önskemål. När du hittat en båt som väcker ditt intresse ger vi dig en detaljerad visning av båten samt erbjuder provkörning om så önskas. Om du vill gå vidare med båtköpet kan vi erbjuda attraktiva finansieringsmöjligheter och för din trygghet ger också alla köpare ett års garanti på begagnade båtar. Allt för att både köpare och du som ska sälja båt i Gävle ska bli nöjda med er båtaffär. 

Vi utför enklare service på båtar

Vårt företag har även en mobil verkstad för att enkelt kunna komma ut till våra kunder och utföra enklare service på din båt. När båtsäsongen är över erbjuder vi även vinterförvaring och alla kringtjänster din båt kan behöva under vintersäsongen. Allt för att båten ska vara redo när båtsäsongen börjar igen. Så gör som många andra båtfantaster – ta hjälp av oss som båtmäklare när du vill köpa och sälja båt i Gävle.